single.php

Elektrisch rijden

Wij snappen dat elektrisch rijden fantastisch is. Daarom hebben wij de eerste en groenste autoverzekering van Nederland ontwikkeld: PMP Green Miles.
Direct aanvragen

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden, deze vorm van vervoer mag allang niet meer gezien worden als een niche. Toch zijn er nog steeds unieke uitdagingen bij elektrisch rijden waar rekening mee gehouden moet worden. Gelukkig zien we in steeds meer gemeentes de mogelijkheid voor laadpalen en het lijkt erop dat dit in de toekomst alleen maar zal toenemen. Als het echter erom gaat om goed verzekerd de weg op te gaan dan is de keuze voor een specialistische verzekeraar gauw gemaakt. Bij PMP Duurzaam Verzekeren hebben we ons volledig toegelegd om verzekeringen aan te bieden die kenmerkend te maken hebben met de opwekking en exploitatie van groene stroom.

Dat duurzame energie de toekomst is niet langer een keuze, maar een noodzaak. Ook elektrisch rijden is daar een essentieel onderdeel van. Wij vinden dat daar een verzekering bij hoort die ook in de voorwaarden de voordelen van groen rijden benadrukken.

Een solide basis

✓ Op basis van no-claim en schadevrije jaren;
✓ Drie jaar nieuwwaarde regeling bij diefstal en total loss;
✓ Schadeherstel via Schadegarant reparateurs en aangesloten bij Tesla herstelbedrijven;
✓ Geen kilometerbeperking.

Extra opties

✓ Groene stroom van Pure Energie;
✓ Haal en brengservice bij pech, schade of een lege accu;
✓ Uitkering in Euro’s bij total loss.

Rijdt u ook elektrisch op Pure Energie

Dat een elektrisch rijden betekent dat u geen fijnstof in uw directe omgeving uitstoot is al een zeer groot voordeel. Maar duurzaam rijden betekent ook duurzaam opladen. Daarom bieden wij in samenwerking met de groenste energieleverancier van Nederland, Pure Energie, de mogelijkheid om volledig groen te rijden.

Meer weten? Neem gelijk contact met ons op.

    Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

    Inclusief BTWExclusief BTW