page.php

Vacature commercieel medewerker binnendienst

 

32-40 uur

Versterk ons team

Voor ons verzekeringsbedrijf zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Wij zijn een bijzonder verzekeringskantoor en op zoek naar een perfecte match met iemand die out of the box denkt, flexibel is en sterk in haar/zijn schoenen staat. Heb jij goede kennis van technische en zakelijke verzekeringen en heb je affiniteit met duurzame energie, ben je klantgericht én wil jij onderdeel zijn van een duurzaam verzekeringsbedrijf dat volop in beweging? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

In de functie van commercieel medewerker binnendienst ben je het aanspreekpunt voor zakelijke relaties. Je zet je expertise op het gebied van (technische) zakelijk verzekeren en klantvriendelijkheid graag in en helpt zo onze relaties verder. Je hebt contact met interne en externe partijen, relaties, verzekeraars, financiers en schade-experts en ondersteun je de buitendienst. Je bereidt gesprekken voor en handelt vragen, schades, aanvragen en offertes op een correcte, efficiënte en klantvriendelijke wijze af. Hierbij kunnen je denken aan het beantwoorden van vragen van relaties, maar ook het adviseren en afsluiten van maatwerk verzekeringsoplossingen voor onze klanten.  In de contacten met (potentiële) relaties of hun adviseurs signaleer je commerciële kansen. Samen met de je collega’s werk je mee aan het verder ontwikkelen, verbeteren en aanpassen van onze verzekeringsproducten voor onze relaties.  Pak je kans en verzeker jezelf een duurzame carrièrestap als commercieel medewerker binnendienst.

Werken bij PMP Duurzaam Verzekeren

Werken bij ons duurzame verzekeringskantoor betekent naast je bijdrage aan een groener Nederland ook een uitdagende functie in een gezellige en laagdrempelige cultuur. We vinden het belangrijk dat jij de ruimte voelt jezelf te zijn. Voel jij je thuis in een klein team binnen de zakelijke dienstverlening en heb jij het in je om een eigen draai te geven aan deze binnendienstfunctie? Hou je van een uitdaging en zet jij samen met het team onze duurzame energieoplossingen verder op de kaart? Dan komen wij graag in contact met je.

>  Lees meer over PMP Duurzaam Verzekeren Over ons | PMP Duurzaam Verzekeren | Succes verzekerd

Wat verwachten we van jou?

Onze toekomstige collega is accuraat, communicatief vaardig en een echte teamplayer. Je bent administratief sterk, hebt een kritische blik en kunt opbouwend communiceren. Het is voor jou dan ook meer dan logisch om de klanttevredenheid en -waarde voorop te stellen.

√   Je bent in het bezit van alle relevante WFT diploma’s
√  MBO niveau 4 / HBO denkniveau
√   Je bent  klantgericht en service gedreven
√   Je hebt 3 jaar of meer werkervaring in de (technische) verzekeringssector
√   Ervaring met contracten analyse en financieringsovereenkomsten
√   Het goed kunnen lezen, schrijven en spreken van de Duitse en Engelse taal is een pré

Green desk policy

Bij PMP Duurzaam Verzekeren hebben we geen clean desk policy maar een green desk policy. Green desk policy staat voor duurzaam werken waar en wanneer jij wil. Hybride werken met voldoende gelegenheid om te verbinden met je collega’s. Daarnaast bieden we naast een goed salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, thuiswerkvergoeding, etc.

√   Laptop van de zaak
√   Bijdrage in je gezonde levensstijl (korting op je fitness abonnement, vers fruit, etc.)
√   Gezellige borrels en feestjes

Zie jij ons ook zitten?

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag je cv met motivatie via m.vdmeulen@duurzaamverzekeren.nl. Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mail en wij helpen je graag verder.