page.php

Over PMP

Er bestaat niet zoiets als een standaard verzekeringspolis. Zeker niet voor duurzame energie installaties. Daarom werken wij uitsluitend met op maat gemaakte verzekeringspolissen. Samen een afweging maken, met een kopje koffie om tafel en op die manier bepalen wat voor uw situatie de beste oplossing is. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Kortom: succes verzekerd.

Contact opnemen

De eerste windturbine verzekering

Al in 1998 verzekerden wij onze eerste windturbine. We werkten toen samen met de grootste makelaar op het gebied van duurzame energie: VfU (Versicherungsburo für Umweltprojekte).

Samen met de heren Paulowski en Müller ontwikkelden wij een windturbineverzekering voor Nederland, België en Luxemburg. Uit deze samenwerking is in 1999 Paulowski, Müller & Partners ontstaan (PMP).

Toen de heren Paulowski en Müller in 2013 uitstapten investeerden we in nieuwe vormen van duurzame energie.

Inmiddels verzekeren we een groot deel van het geïnstalleerde vermogen aan windenergie in Nederland en zijn we ook actief in zonne-energie, elektrisch rijden, waterkracht, bio-energie en CAR-verzekeringen.

Bekijk onze polissen

Volmacht

In 2015 hebben we onze dienstverlening verder uitgebreid door een volmacht met Axa versicherungs AG, de grootste verzekeraar op het gebied van duurzame energie. Deze volmacht is uniek. Axa heeft twee volmachten, daarvan hebben wij er één.

Duurzame energie verzekeringen

Onze wereld heeft de laatste decennia enorme schade opgelopen door de uitstoot van vervuilende stoffen zoals CO2. Dat moet veranderen, vinden wij.

PMP Duurzaam Verzekeren ziet groene stroom uit wind en zon als belangrijkste bron voor een succesvolle duurzame elektriciteitshuishouding. Met onze duurzame verzekeringsoplossingen kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de energietransitie.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

PMP / Raedthuys

PMP is sinds 1998 een onderdeel van Raedthuys Holding. Raedthuys bestaat uit een aantal ondernemingen met ieder een eigen specialisme op het gebied van duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.raedthuys.nl.